Geniaal digitaal

Website & webshop.

Een goed doordachte
website scoort.

Via een meetbare en beproefde methode denken we na over je website en maximaliseren we het gebruikersgemak voor de bezoeker. Een bezoeker die snel vindt, waarnaar hij zoekt is een tevreden bezoeker die sneller zaken met uw bedrijf zal doen. En daar draait het om.

Het belang van een goede website of webshop.

Een eerste indruk kan je maar eenmaal nalaten. Bosh&Bordon zorgt ervoor dat uw website snel en gemakkelijk navigeerbaar is, mooi en professioneel oogt en aangepast is aan de laatste technologie├źn.
Elk nieuw project levert ons het bewijs aan dat een professionele website automatisch resulteert in een hogere winst.

Gemakkelijk zelf aan te passen.

We leggen een hoge focus op de onafhankelijkheid van de klant na het afleveren van de website. Na de training kan de klant alle teksten, afbeelding en andere media gemakkelijk zelf aanpassen. Webshops zijn nog dynamischer en vergen meer werk na aflevering. Via een gemakkelijke gebruikersinterface kan alles zelf aangepast worden.

Zoekmachines
in het achterhoofd

Onze websites worden gemaakt met het oog op vindbaarheid. Het zou zonde zijn dat jouw mooie website niet gevonden wordt door bezoekers. We werken steeds volgens de regels van de kunst.

Digitale creatie.

onepager. multipager. webshop. webwinkel. hybrid websites. lightspeed. wordpress. html website. plug-inn. back-ups. cms. custom tool. gdpr confirm. multilanguage. on-boarding system.

Voordeel van WordPress.

80% van onze websites worden gemaakt op een WordPress motor voor een gemakkelijke aanpassing.

Elke klant geeft
nieuwe inspiratie.

Interesse om samen te werken?