De klant.

Zoomit is een gratis dienst die facturen en loonbrieven klaarzet in uw online bank, waar u ze in een muisklik kunt betalen. Zoomit wordt door 13 banken en meer dan 60 verzenders gebruikt.

De uitdaging.

Zoomit had het idee om een zomercampagne op poten te zetten naar aanleiding van hun tienjarig bestaan. Een wedstrijd zou moeten leiden naar extra awareness om zo extra volgers en klanten te verkrijgen. Bosh and Bordon stond in om de campagne-ideeën technisch en visueel te realiseren. Dit alles binnen de strikte richtlijnen van de huisstijl van Zoomit.

de oplossing

De oplossing.

Als basis voor de campagne werd een specifieke campagnewebsite ontworpen. Het eerste campagneonderdeel was een Facebookcampagne met de hashtag #zoomitfree. Gebruikers konden een foto delen waar zij hun vrijetijdsbesteding tonen en deze taggen om op die manier fantastische prijzen te winnen. Het tweede onderdeel bestond uit een nieuwsbriefcampagne waar gebruikers konden deelnemen aan een “Tell a friend” wedstrijd. De campagne had een bereik van ongeveer 1,2 miljoen mensen.

Door de wedstrijd konden wij een data-analyse opmaken van de ingegeven antwoorden omtrent tevredenheid en het gebruik van het Zoomit.

Dit project gebeurde in samenwerking met het marketingbureau LAMA.

Elke klant geeft
nieuwe inspiratie.

Interesse om samen te werken?