Digitaal jaarverslag Wit-Gele Kruis:

Een verzamelplatform van initiatieven en zorgcijfers op
nationaal en provinciaal niveau.

Jaarlijkse uitdaging
Door de grote hoeveelheid aan medewerkers en werkgroepen binnen het Wit-Gele Kruis is het elk jaar een heuse taak om alle initiatieven en cijfers te verzamelen van de verschillende provincies. Samen met een werkgroep zorgden we voor een uniforme aanlevering en intuïtieve structuur op de website. Via periodieke touchpoints zorgden we voor een snel en nauwkeurig resultaat binnen een robuust systeem dat het gemakkelijk maakt om de uitbreiding naar volgende jaren mogelijk te maken.

Gestructureerd en effiecienter.
De informatie voorhanden moet aan heel wat doelgroepen meegedeeld worden. Deze doelgroepen hebben elk een eigen insteek en zijn op zoek naar specifieke punten. We hebben het daarom heel gemakkelijk gemaakt voor de bezoeker om snel provinciale en nationale initiatieven te vinden.
De zorgcijfers deelden we ook op volgens provincie. Via een geautomatiseerd systeem kunnen soortgelijke datapunten gemakkelijk ingegeven worden tijdens de komende jaren. Op die manier bespaart het Wit-Gele Kruis heel wat budget en tijd.
Bekijk hier de website

Nieuw jasje voor jaarverslag
Conform de uitgebreide huisstijl, beschreven in het Wit-Gele Kruis huisstijlhandboek, hebben we een nieuw jaarverslag ontworpen. We zorgen voor een luchtige en vooral leesbare structuur met veel foto’s en in 2 kolommen.
Download hier de pdf.

“Voor een vlotte samenwerking moet je bij B&B zijn: door hun extra mile werd onze visie bereikt op tijd en tegen een zeer correcte prijs.”

Katlijn Mertens – bestuurder Twin Lagoon

Interesse om
samen te werken?

Of gewoon een vraag?