De klant.

Tonnard Verpaele een privekliniek voor plastische chirurgie en esthetische behandelingen, vroeger Coupure Centrum genaamd, had een specifieke vraag.

De uitdaging.

Het matchen van hun visual identity met hun waarden en normen en de kwaliteit waarvoor beide chirurgen staan. De oorspronkelijke website gebruikte een verkeerd kleurenpalet en de illustratieve elementen waren te generisch en nietszeggend.

Daarnaast moest de nieuwe website heel gebruiksvriendelijk zijn en de bezoeker wegwijs maken in de tientallen mogelijkheden en behandelingen.

de oplossing

De oplossing.

Mits de oude naam, Coupure Centrum, betrekking had op de locatie en beide dokters internationaal erkend zijn, werd de naam veranderd naar Tonnard Verpaele. Om dit te benadrukken werd een logo ontwikkeld dat beide initialen combineert in een eenvoudige maar solide uitstraling. Hun kleurenpalet werd aangepast naar zwart-wit om de overload aan beelden gemakkelijk met elkaar te kunnen matchen en een zekere klasse te doen uitstralen. Om het geheel af te werken werd goud toegevoegd als stijlvolle toets.

De structuur van de website werd grondig onderzocht en geoptimaliseerd zodat een bezoeker met slechts één klik de juiste behandeling kan raadplegen. Ook zorgden we voor een correcte storytelling en evidente user-flow. Dit resulteerde in dit pareltje.

“Dit jaar vierden we ons 20-jarig bestaan, met de hulp van Bosh & Bordon staat ons merk nog steeds sterk.”

Patrick Tonnard. Chirurg en zaakvoerder.

Elke klant geeft
nieuwe inspiratie.

Interesse om samen te werken?