Sportdiëtiste en voedingexperte
Stephanie Scheirlynck.

Een logo met pit voor
een vrouw met pit.
Stephanie Scheirlynck is topsportdiëtiste en helpt sporters van elk niveau met het vinden van de juiste voeding. Zo deelde ze in het verleden haar expertise en kennis al met olympisch kampioenen Greg Van Avermaet, Nafi Thiam en Jolien D’Hoore. Naast het begeleiden van topsporters op individuele basis bouwde ze ook een online platform uit om recreatieve sporters te helpen.
Deze selfmade powervrouw verdiende een sterk logo dat mee haar verhaal kan vertellen maar ook een die de altijd aanwezige kracht en passie van Stephanie uitstraalt.

Betekenis logo.
Zowel Stephanie Scheirlynck als de baseline starten met een S. Door deze samen te voegen kwamen we al snel bij de vorm van een bliksemschicht. Dit past niet alleen bij de S die terugkomt maar beschrijft ook meteen de gedrevenheid van Stephanie.
Door 2 bliksemschichten in elkaar over te laten gaan creëerden we een illusie van de verschillende letters S in elkaar. Dit in combinatie met de strakke typografie maakt het logo zeer sterk en herkenbaar. Een perfecte match voor Stephanie Scheirlynck en haar business.

“Na bijna 15 jaar keek ik enorm uit naar een re-branding, en de denkoefening die daarbij komt kijken. Peter en z’n team hebben me heel goed gegidst doorheen dit proces, met een prachtig logo als resultaat. Het is alles wat ik ervan verwacht had.”

Stephanie Scheirlynck – Zaakvoerster

Interesse om
samen te werken?

Of gewoon een vraag?