De klant.

Soultalk is het online contentbureau van Sharon Duverger. Creative marcom, zoals ze het zelf beschrijft, is haar grote passie. Ze helpt haar klanten om online een verschil te maken via verschillende kanalen en diverse content.

De uitdaging.

Sharon was voor de opstart van Soultalk op zoek naar een bureau die haar visie met een hoekje af kon vertalen naar een creatieve huisstijl en website. De naam zat al goed, nu de creatieve uitwerking nog. Het logo moest perfect aansluiten bij de persoonlijkheid van Sharon én Soultalk. Samen met de bijpassende stationary en website moest dit ervoor zorgen dat het beginnende contentbureau voldoende klanten zou aantrekken.

de oplossing

De oplossing.

We begonnen met het zoeken naar kleuren die bij Soultalk passen. Toen we deze hadden vastgelegd begon de zoektocht naar het perfecte logo. Ook hier mocht er weer een hoek af zijn. Het resultaat is een logo met een speels element en uitstekende typografie. Hieruit begon het ontwerp voor de website. Het bolletje is hier het terugkomend element. De website is uiteindelijk een vertaling van de creatieve visie van zowel Sharon als de onze.

de oplossing

“Ik was voor mijn logo en website op zoek naar een creatief ontwerp dat perfect bij mijn personal brand zou passen. B&B nailed it.”

Sharon Duverger. Oprichtster SoulTalk.

Elke klant geeft
nieuwe inspiratie.

Interesse om samen te werken?