Elite compression technology,
Recto Verso Elite.

Alles start met de naam.
RVE is, net zoals enkele voorgaande cases, een project van Liebaert Textiles. Ze kwamen bij ons aankloppen voor een
volledig proces. Dit start natuurlijk met een naamcreatie om de perfecte naam te kunnen voor het project. Zo kwamen we uit bij RVE. Dit laat zich vertalen naar Recto Verso Elite dat op zijn beurt weer aansluit bij een vorig project.

Krachtig &
herkenbaar symbool.
Stap twee is de zoektocht naar een symbool dat de kracht van het merk meedraagt. We kozen voor de drie streepjes in de E te
plaatsen. Het logo moest herkenbaar zijn in zijn eenvoud. Door het logo te plaatsen op de leggings en shorts werd al meteen duidelijk dat de missie duidelijk geslaagd was.

Uniek ontwerp
voor op de wagen.
Ook in het straatbeeld moet het logo opvallen tussen alle andere logo’s en symbolen. Daarom kozen we ervoor om het logo, samen met de baseline, in het groot op een zwart vlak te plaatsen op de bestelwagen. Zo trekt dit meteen de aandacht van andere passagiers.

Op maat gemaakte
verpakkingen.
We mochten ook een verpakking ontwerpen voor RVE. Deze moest classy zijn en dezelfde waarden van de huisstijl doortrekken in het ontwerp. We kozen voor een strakke afwerking waar het zwart en lichtblauw met elkaar afwisselen.

Next level website.
Deze website was een grote uitdaging voor het hele team. Zowel het design als het development werd naar een nieuw en hoger level getild. In het ontwerp combineren we een strak design, sprekende beelden en duidelijke typografie.
Deze website is een plezier voor het oog en geeft tegelijkertijd alle nodige informatie en data voor de bezoekers over de leggings en shorts van RVE.

Grafieken op maat.
Omdat ze bij RVE met zeer veel cijfers en data werken, werd ons gevraagd dit in verschillende grafieken te vertalen. Samen met de bijhorende uitleg op de website kunnen bezoekers sneller begrijpen wat alle achterliggende informatie voor hen betekent.

“Ondertussen het 5de project met Bosh & Bordon en een alweer top resultaat! Up to the next one”

Mathieu Liebaert – zaakvoerder

Interesse om
samen te werken?

Of gewoon een vraag?