Elite compression technology,
Recto Verso Elite.

Alles start met de naam.
RVE is, net zoals enkele voorgaande cases, een project van Liebaert Textiles. Ze kwamen bij ons aankloppen voor een
volledig proces. Dit start natuurlijk met een naamscreatie om de perfecte naam te kunnen vinden voor het project. Zo kwamen we uit bij RVE. Dit laat zich vertalen naar Recto Verso Elite dat op zijn beurt weer aansluit bij een vorig project.

Krachtig &
herkenbaar symbool.
Stap 2 is de zoektocht naar een symbool dat de kracht van het merk meedraagt. We kozen voor de 3 streepjes in de E te
plaatsen. Het logo moest herkenbaar zijn in zijn eenvoud. Door het logo te plaatsen op de leggings en shorten werd al meteen duidelijk dat de missie duidelijk geslaagd was.

Uniek ontwerp
voor op de wagen.
Ook in het straatbeeld moet het logo opvallen tussen alle andere logo’s en symbolen. Daarom kozen we ervoor om het logo, samen met de baseline, in het groot op een zwart vlak te plaatsen op de camionette. Zo trekt dit meteen de aandacht van andere passagiers.

Op maat gemaakte
verpakkingen.
We mochten ook een verpakking ontwerpen voor RVE. Deze moest classy zijn en dezelfde waardes van de huisstijl doortrekken in het ontwerp. We kozen voor een strakke afwerking waar het zwart en lichtblauw met elkaar afwisselen.

Next level website.
Deze website was een grote uitdaging voor het hele team. Zowel het design als het development werd naar een nieuw en hoger level getilt. In het ontwerp combineren we een strak design, sprekende beelden en duidelijke typografie.
Deze website is een plezier voor het oog en geeft tegelijkertijd alle nodige informatie en data voor de bezoekers over de leggings en shorten van RVE.

Grafieken op maat.
Omdat ze bij RVE met zeer veel cijfers en data moeten werken, werd ons gevraagd dit in verschillende grafieken te vertalen. Samen met de bijhorende uitleg op de website kunnen bezoekers sneller begrijpen wat alle achterliggende informatie voor hun betekend.

“Ondertussen het 5de project met B&B en een ander top resultaat! Up to the next one”

Mathieu Liebaert – zaakvoerder

Interesse om
samen te werken?

Of gewoon een vraag?