Informatieve brochure en website
voor Perbelo, UGent.

Inspiratierapport.
Perbelo is de onderzoeksgroep inzake schoolbeleid van de Vakgroep Onderwijskunde van de Universiteit Gent. De onderzoeksgroep schreef een inspiratierapport met inspirerende praktijken op basis van caseonderzoeken die nuttig kunnen zijn voor verschillende onderwijsactoren.
Deze grote hoeveelheid tekst moest in een aantrekkelijk en overzichtelijk design gestoken worden. Het resultaat is een rapport van 80 pagina’s waar sprekende beelden gecombineerd worden met het uitgebreide rapport.
Voor het drukwerk werkten we opnieuw samen met onze partner Graphius. Het drukwerk was kwalitatief weer tot in de puntjes in orde en er werd rekening gehouden met de flexibiliteit omtrent de levering.

Informatieve website.
Dezelfde informatie van het inspiratierapport komt terug op de website. Hier was het belangrijk dat we een systeem vonden om hetzelfde op de juiste manier te communiceren.
We werken met een duidelijke overzichtspagina waar de bezoeker zich gemakkelijk kan navigeren naar de pagina die nodig is. Door te werken met pagina’s op een tertiair niveau creëerden we een structuur die zowel voor een nieuwe als bestaande bezoekers gemakkelijk te begrijpen is.

“Het team van Bosh and Bordon is een mooie combinatie van originaliteit en professioneel organisatietalent. Ze hebben ons verhaal verteld met aandacht voor detail en personaliteit ondersteunt door een praktisch opgebouwde site. Ze zijn de ideale partners gebleken om onze winkel digitaal zichtbaarder te maken.”

“Jullie volledige team was zeer aangenaam om mee samen te werken en Stijn is al meermaals mijn digitale redder in nood geweest dus je kan er zeker van zijn dat ik jullie bij elke gelegenheid zal aanraden!”

Kara Van de Velde – Zaakvoerster Corbel

Interesse om
samen te werken?

Of gewoon een vraag?