De klant.

Licht voor de Wereld is een ngo die via donaties, die in België verzameld worden, personen met een visueele handicap helpt in Afrika, voornamelijk in Tanzania, Congo en Rwanda. Zowel oogoperaties ter bestrijding van cataract als het helpen van slechtziende kinderen in het onderwijs worden voorzien.

 

De uitdaging.

De instroom van donaties gebeurde voornamelijk door een oudere bevolkingsgroep die via print-communicatie werden geïnformeerd. De toenmalige website bracht op jaarbasis slechts enkele duizenden euro’s op, de structuur was warrig en hun verhaal onduidelijk.

de oplossing

De oplossing.

Via een duidelijkere structuur en het toepassen van de 2-clicks-to-contact techniek kunnen bezoekers heel gemakkelijk navigeren doorheen de nieuwe, tweetalige website. De storytelling werd grondig aangepakt zodat deze hapklaar gepresenteerd wordt als een uniform verhaal. De ontworpen huisstijl werd aangevuld met hun prachtige fotografie waardoor de nieuwe look & feel finaal op punt staat.

Het on-boarding systeem om te doneren werd uitgepuurd en eenvoudiger gemaakt om de drempel zo laag mogelijk te maken.

(in samenwerking met Lama)

“Onze prachtige nieuwe website brengt onze werking op een zeer mooie manier in woord en beeld. Hij is bovendien heel gebruiksvriendelijk. Dank je wel Stijn en Peter.”

Anniek Geerkens. Communicatieverantwoordelijke Light for the World Belgium.

Elke klant geeft
nieuwe inspiratie.

Interesse om samen te werken?