De klant.

Lama is een marketingbureau met verschillende expertises. Ze zoeken samen met jou om tot een perfect-fit uitkomst te komen. Lama helpt jouw bedrijf bij elke uitdaging, van merk tot communicatieplan. 

De uitdaging.

Lama, onze partner voor marketingservices, had reeds een prachtig logo en wou deze huisstijl verder laten ontwikkelen naar een frisse, open en transparante stijl voor communicatie naar hun klanten. Naast een duidelijke en gebruiksvriendelijke website wouden ze hun belangrijke marketingsprocedures op een eenvoudige, hapklare manier illustreren naar de bezoekers.

de oplossing

De oplossing.

Wij creëerden een visual identity dat nauw samenging met de naam en het logo, namelijk de LAMA. Het concept: de lama wordt gebruikt door Sherpa’s op hun gidstochten door de gebergtes. Dit thema sluit nauw aan bij de diensten van het marketingbureau, namelijk het ‘gidsen’ van hun klanten in de complexe markten en doelgroepen om hun doel efficiënt te bereiken. Hiervoor werden frisse beelden van gebergtes toegevoegd aan hun huisstijl. De marketingprocedures werden geanalyseerd en uitgepuurd zodat een eenvoudig schema tevoorschijn kwam. Dit schema werd in een gelijkaardige stijl als het logo uitgetekend, waardoor alles mooi samenging. Ga zeker eens een kijkje nemen op hun website.

Elke klant geeft
nieuwe inspiratie.

Interesse om samen te werken?