Jonas Verbeke Photography,
hoogstaande fotografieverhalen.

Touch of gold
in het logo.
Als concept voor het logo hebben we de essentie uit het fototoestel gehaald. Het geheel uitgepuurd naar het meest herkenbare, namelijk de lens. Een tijdloos logo dat zowel voor corporate als meer creatievere doelstellingen van toepassing zou zijn.

Minimalistisch
design.
Fotograaf Jonas Verbeke, een vaste klant van Bosh and Bordon, had na 10 jaar een vernieuwing van zijn huisstijl nodig. Zijn huidige huisstijl is minimalistisch en uitgepuurd om zo meer de aandacht te trekken van (potentiële) klanten.

T-shirts met
logo-opdruk.
Herkenbaarheid is voor Jonas heel belangrijk omdat hij op veel verschillende plekken gaat fotograferen. Daarom ontwierpen we bijhorende t-shirts met zijn gouden logo op. Zo draagt Jonas altijd zijn merk met hem mee.

Portfoliowebsite.
Hierop verder bouwend werd de website gecreëerd als een overzichtelijke portfolio-website. Alle projecten herbergen grote beelden als voorbeeld om de kwaliteit en de stijl duidelijk te kunnen beoordelen.

“Bosh & Bordon staat voor hoogwaardige state-of-the-art creaties. Hun pragmatische aanpak resulteerde in een straightto-the-point huisstijl en website waar ik bijzonder tevreden over ben. No doubt these guys keep up the good work.”

Jonas Verbeke, fotograaf.