Bescherm uw uitvindingen,
merken, modellen en auteursrechten

Identiteit in eigenheid.

IP Hills is een dynamische partner voor het beschermen van intellectuele eigendom. Onze klant werkt samen met jou aan de opbouw van een waardevolle IP portefeuille, altijd met het oog op uw business strategie. Alleen de top is goed genoeg. Dit is dan ook het uitgangspunt van de rebranding van hun merk.

Because we care.

Dit is het uitgangspunt van de stichters van IP Hills en dit dient uitgedragen te worden in nieuwe look & feel. Het draait namelijk om de details. Het nieuw logo werd dan dusdanig ontworpen dat er verschillende niveau’s in verwerkt zitten. Het symbool stelt een berg voor en herbergt de letters ‘IP’.

Een huisstijl die perfect aansluit met het nieuw gecreëerde logo.
De nieuwe huisstijl werd zo puur mogelijk ontworpen, zonder franjes en gebaseerd op de essentie. Waardoor het geheel een bepaalde rust en kracht uitstraalt. Duidelijk en rechtlijnig.

Bijpassende iconen.
Beelden zeggen meer dan duizend woorden en bij zo’n uitgepuurde huisstijl passen op maat gemaakte iconen. Deze vervolledigen de look en feel en zorgen voor de gepaste, krachtige communicatie dat niet beperkt is door taal.

Conceptuele fotografie.
Voor dit onderdeel werd verdergewerkt binnen het concept van bergen, samenwerkingsverbanden, minimalistische composities en uitgepuurde beelden. De fotografie van kunstzinnige fotografe Luca Beel matcht hier perfect bij.

Duidelijke en overzichtelijke website.
Na het maken van een userflow werd heel snel duidelijk hoe bezoekers op elk moment naar de juiste dienst verwezen wordt. De website is consequent met de overige huisstijlelementen en werkt snel op alle browsers en devices.

“De technische vertaalslag naar een visueel uitgekiende en goed werkende website is feilloos verlopen. De motivatie van dit team om het goed te doen enthousiasmeert.”

Thomas Coppens, co-founder IP Hills