Groupwave, experts
in Domino.

GroupWave werkt samen met zijn klanten om het meeste uit uw HCL-producten te halen.
Ze doen meer dan alleen licenties verkopen, maar werkt nauw samen met uw organisatie om op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijf aan te bieden.

Userflow.
Nee, geen wireframe. Dit schema is een ruwe uiteenzetting van alle pagina’s die de website zal omvatten. De blueprints van jouw gebouw als het ware.
Hiermee gaan we nauwlettend de navigatie van de bezoekers in kaart brengen en zorgen dat deze via onze one-click-to-contact-techniek steeds terecht komt op een conversiemodule. Zoals een webshop of contactformulier. Een website moet bezoekers convergeren naar leads. Anders is het een slechte investering.

Volledig responsief.
Een website voor een IT-bedrijf? Die moet tot in de puntjes responsief zijn natuurlijk. Net zoals bij onze andere projecten wordt er tijdens de development-fase veel aandacht besteed om de website optimaal responsief te krijgen.
Een goeie responsieve website leidt tot meer conversie en meer leads. Niets is meer nefast voor de conversie dan een slechte mobiele versie van jouw website.

‘Shaping the future of Digital Solutions’ was de quote die werd bedacht om onze toekomst en branding nieuw leven in te blazen. Samen met een mooi design en aangepaste beelden op de website hebben jullie er voor gezorgd dat onze klanten en potentieel nieuwe klanten bevestiging krijgen over onze waarden. We zijn bijzonder tevreden over het resultaat, de persoonlijke aanpak en de timing !

Kris De Bisschop – Managing Partner

Interesse om
samen te werken?

Of gewoon een vraag?