Feel-good winkelen bij Corbel,
nu ook gemakkelijk online.

Toegankelijke webshop.
De website -en shop van Corbel had een frisse makeover nodig. Daarom schakelden ze de hulp in Bosh & Bordon.
De website moest het verhaal van de winkel vertellen maar tegelijk ook het shoppen zo aangenaam mogelijk maken voor de bezoekers. Door de webshop op te delen in “voor hem” en “voor haar” kunnen de bezoekers zich hier snel en gemakkelijk wegwijs maken.
Een handig contactformulier voor fysieke afspraken gecombineerd met een overzichtelijke webshop zorgt ervoor dat ook dit project succesvol werd afgerond.

Verder werken op
bestaand logo.
Het logo van Corbel bestond al dus werkten we hier gewoon op verder. We creëerden een sfeer op de website die mooi aansluit bij het reeds bestaande logo. Door de combinatie van grote beelden en zachte tinten komt het verhaal van de website echt tot leven.
Iedereen moest zich aangesproken kunnen voelen door de website van Corbel. Door in te spelen op de verschillende doelgroepen kunnen we met zekerheid vaststellen dat deze missie is geslaagd.

“Het team van Bosh and Bordon is een mooie combinatie van originaliteit en professioneel organisatietalent. Ze hebben ons verhaal verteld met aandacht voor detail en personaliteit ondersteunt door een praktisch opgebouwde site. Ze zijn de ideale partners gebleken om onze winkel digitaal zichtbaarder te maken.”

“Jullie volledige team was zeer aangenaam om mee samen te werken en Stijn is al meermaals mijn digitale redder in nood geweest dus je kan er zeker van zijn dat ik jullie bij elke gelegenheid zal aanraden!”

Kara Van de Velde – Zaakvoerster Corbel

Interesse om
samen te werken?

Of gewoon een vraag?